Deskundig en Betrouwbaar

voor al uw platte daken

Bel ons gerust

PIR Dakisolatie

Dakisolatie is een zeer effectieve vorm van isoleren. Doordat warme lucht naar boven trekt, gaat er via het dak veel warmte verloren als deze niet goed geïsoleerd is. Het laten isoleren van het dak draagt bij aan een lagere energierekening en een hoger werk of wooncomfort. Bovendien heeft het een positieve invloed op het milieu.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Solide Dakwerken adviseert in principe altijd PIR Isolatie:

PIR isolatie is geschikt voor het thermisch isoleren van platte daken. De platen combineren hoge drukvastheid, vormstabiliteit en lichtgewicht met hoge isolatiewaarde.

Makkelijk verwerkbaar en brandvertragend

PIR is een licht materiaal dat zich makkelijk laat snijden en zagen. Het is ook niet irriterend voor de huid zoals glaswol. PIR heeft wel een vrij harde stijve structuur, waardoor je het niet kunt vervormen of samendrukken. Het materiaal moet je dus precies op maat snijden, wil je het perfect laten aansluiten. PIR heeft een zeer hoge isolatiewaarde: 0,023 – 0,026 W/Mk. In vergelijking met glas- en rotswol, dat een lambdawaarde van 0.040 W/MK heeft, isoleren PIR-platen ongeveer 1.7 keer beter. Daarnaast heeft PIR ook enkele zeer goede brandvertragende eigenschappen, wat niet onbelangrijk i.

Voordelen PIR dakisolatie

Ik wil een afspraak maken


Bekijk onze soorten dakbedekking

KVK 78139422 | Ankrot 104 7523LG Enschede | Tel. 06 38951730

×