Deskundig en Betrouwbaar

voor al uw platte daken

Bel ons gerust

Bitumineuze dakbedekking

Wilt u een bitumen dakbedekking aanbrengen? Dan bent u bij Solide Dakwerken aan het juiste adres. Bitumen dakbedekking wordt door middel van brandmethode of hete lucht aangebracht. Hierdoor wordt de onderste laag van de bitumen rollen verhit met een vlam of hete lucht, waardoor de onderlaag in elkaar smelt. De dakdekkers van Solide Dakwerken kunnen u op locatie alles vertellen over het aanbrengen van bitumen dakbedekking.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

In Nederland voeren de bitumineuze systemen de overhand. Ruim 90% van alle daken worden bitumineus uitgevoerd.

Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. Het is een materiaal dat vervaardigd wordt uit aardolie en het is uitermate geschikt voor platte daken. Het overgrote deel van de platte daken worden uitgevoerd met bitumen dakbedekking.

De populariteit van bitumen dakbedekking aanbrengen is eenvoudig te verklaren: bitumen heeft een hoge weerstand tegen veroudering, is onderhoudsarm, goed bestand tegen temperatuurschommelingen en is ook bij lage temperaturen goed te verwerken. Het is ook nog eens milieuvriendelijk doordat het uitermate geschikt is voor recycling en het is zeer geschikt voor het bedekken van schuren, aanbouw, garages serres, halen of ander licht hellende of platte daken. Ook is het zeer geschikt om over ander al eerder aangebrachte bitumen daken heen te verwerken.

Voordelen bitumineuze dakbedekking​

Ik wil een afspraak maken


Bekijk de andere soorten dakbedekking

KVK 78139422 | Ankrot 104 7523LG Enschede | Tel. 06 38951730

×