Deskundig en Betrouwbaar

voor al uw platte daken

Bel ons gerust

TPO dakbedekking

Wilt u een TPO dakbedekking aanbrengen? Dan bent u bij Solide Dakwerken aan het juiste adres. TPO dakbedekking wordt door middel van hete lucht aan elkaar gelast Hierdoor wordt de onderste laag van de TPO dakbanen verhit met hete lucht, waardoor de onder en bovenlaag in elkaar smelt. De dakdekkers van Solide Dakwerken kunnen u op locatie alles vertellen over het aanbrengen van TPO dakbedekking.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

TPO is een van de meest duurzame kunststof dakbedekkingen. Het heeft de gunstige eigenschappen van EPDM en PVC, maar niet de nadelen.

TPO (Thermoplastische Poly Olefine) dakbedekking is een elastische kunststof folie die gebruikt wordt voor het afwerken van platte daken. Deze folie lijkt qua uitzicht erg op PVC, maar de chemische structuur ervan is totaal verschillend. Zo bevat TPO, in tegenstelling tot PVC, geen weekmakers en behoudt de folie gedurende de levensduur zijn elasticiteit. De folie is leverbaar in meerdere kleuren. De meest toegepaste kleuren zijn: wit, lichtgrijs en antraciet. Gangbare foliediktes: 1.2 mm, 1.5 mm en 2.0 mm.

Voordelen TPO dakbedekking​

Ik wil een afspraak maken


Bekijk de andere soorten dakbedekking

KVK 78139422 | Ankrot 104 7523LG Enschede | Tel. 06 38951730

×