Deskundig en Betrouwbaar

voor al uw platte daken

Bel ons gerust

Dakgoot

Reining

Voor het goed behoud van een gebouw is het belangrijk dat een dakgoot en hemelwaterafvoer regelmatig wordt onderhouden. Goten en daken kunnen overlopen door bijvoorbeeld vervuiling (bladeren, nestmateriaal, mossen en opgewaaide zand).

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

In een jaar tijd kan er al een verstopping van de dakgoot optreden. Door de dakgoot regelmatig te reinigen kan lekkages worden voorkomen. Water kan zich namelijk ophopen wanneer er sprake is van verstopte afvoeren of dichtgeslibde dakgoten. Het water kan zich onder het dak trekken met lekkage tot gevolg. Solide Dakwerken biedt ook een jaarlijkse dakgoot en hemelwaterafvoer onderhoud. Vraag gerust naar een offert.

Reparatie

Een dakgoot is doorgaans van PVC of zink gemaakt. PVC en zinken Dakgoten gaan na verloop van jaren vaak lekken. De PVC materiaal of zinkwerk wordt namelijk dunner en preusser , waardoor scheurtjes kunnen ontstaan met lekkage tot gevolg . Dit kan vaak gerepareerd worden door een specialist met een speciale epoxyhars coating of EPDM. Hierdoor worden er hoge kosten bespaart en de dakgoot kan weer jaren mee. Vraag ons naar een vrijblijvend offerte 

Ik wil een afspraak maken


Bekijk onze soorten dakbedekking

KVK 78139422 | Ankrot 104 7523LG Enschede | Tel. 06 38951730

×